Hier staan we voor

Bij Awarity doen we de dingen graag op onze manier. We luisteren naar elkaar en naar onze klanten, benaderen alles met een open, positieve mindset en houden ervan mensen te verrassen. Dat is waar we voor staan.

Mindset

We gaan 100% voor het verkrijgen van de meest optimale online- en offline beveiliging binnen- en buiten het bedrijf van onze klanten. Mede door deze mindset krijgt iedereen die bij Awarity werkt de nodige energie om keer op keer het beste uit zichzelf te halen en zo kunnen we steeds opnieuw onze klanten van hoge kwaliteit voorzien.

Verras mensen

Bij Awarity proberen we verwachtingen te overstijgen. We willen onze klanten en elkaar op een positieve manier verrassen. Want door mensen te verrassen, tover je een glimlach op hun gezicht en voelen ze zich gewaardeerd.

 

Spreek dezelfde taal.

Bij Awarity luisteren we goed en bekijken we alles graag vanuit verschillende perspectieven. We willen oprecht weten wat de ander nodig heeft, of het nu een klant of een collega is. Zo kunnen we hem of haar vooruithelpen. Daarbij proberen we zo transparant mogelijk te zijn en ervoor te zorgen dat de ander helemaal begrijpt wat we bedoelen.

 

Wees een kreeft.

Om te groeien, werpen kreeften hun harde schaal af, zodat er een nieuwe in de plaats kan komen. Dat doen wij bij Awarity ook: ‘een kreeft zijn’ verwijst naar flexibel zijn en mee blijven met veranderingen, ook als het even oncomfortabel is. We benaderen elke situatie met open geest, en zien mogelijkheden in plaats van obstakels.

 

Kies voor positiviteit.

Bij Awarity proberen we positiviteit uit te stralen. We vinden het belangrijk – vanzelfsprekend zelfs – om altijd vriendelijk en behulpzaam te zijn. We zijn ons ervan bewust dat werken in deze uitdagende sector soms moeilijk kan zijn. Maar met een positieve houding kom je al een heel eind.

 

Maak het waar.

We realiseren dingen en maken onze beloftes waar. Initiatief nemen wordt gelauwerd. Niet te lang dralen, maar meer gedaan krijgen met minder gedoe. En dat doen we met passie en energie. We willen dat onze klanten op ons kunnen rekenen, net zoals wij kunnen rekenen op onze collega’s. Zo eenvoudig is het.

 

Gooi je CV onze kant uit!

We zijn altijd op zoek naar toptalent. Kom erbij, het is de moeite waard.

Bekijk onze openstaande vacatures.