Van kleine tot grote onderneming

Wanneer jouw onderneming begint te groeien, worden onze diensten steeds belangrijker. Stel je voor dat een werknemer plots een verkeerde mail opent en hierdoor een virus binnenhaalt, dat al jouw interne gegevens en bestanden versleuteld waardoor de activiteiten binnen jouw bedrijf niet meer kunnen worden uitgevoerd.

Meestal zal de hacker jou een oplossing bieden; een grote som geld betalen om jouw gegevens terug zichtbaar/leesbaar te maken. Dit kan oplopen van enkele duizenden euro’s tot zelfs miljoenen euro’s. Helaas zien veel zaakvoerders geen andere uitweg dan deze belachelijk grote som geld te betalen aan deze afpersers.

Jammer genoeg gebeuren deze soort situaties dagelijks in België alleen al. Zoek even naar “Ransomware België” en je zal onmiddellijk de omvang van dit probleem in ons land zien.

En zo zijn er nog tientallen andere scenario’s die kunnen gebeuren waar je als zaakvoerder in eerste instantie niet aan zou denken.

Met onze phishing campagnes, awareness trainingen, awareness teambuildings en pentests maken we al jouw werknemers alert van de online gevaren en trainen we deze maandelijks om worst-case scenario’s te voorkomen. Met onze totaalpakketten bieden we de oplossing om zowel de menselijke en systeemfouten tot het minimum te beperken.

Mede dankzij onze verscheidenheid aan penetratietesten kunnen we een optimale beveiliging aanbieden aan jouw bedrijf. Op deze manier wordt jouw organisatie op verschillende manieren getest om zo aanvallers met slechte bedoelingen geen kans meer te geven.

Door deze persoonlijke aanpak en op maat gemaakte opvolging, zijn we ervan overtuigd dat we de kwaliteit en het nodige advies kunnen aanbieden dat elk bedrijf verdient.

Boek een afspraak